Spring naar content

Bloemen

U wilt de uitvaart zo persoonlijk mogelijk en het liefst dat het een weerspiegeling van de overledene is. Daarom wordt vaak gekozen voor bloemen. Er is een ruime keuze aan bloemisten die zich toespitsen op rouwbloemstukken. U heeft dan meestal de keuze uit een boeket, een krans of een biedermeier. U kunt dan kiezen voor een bloemstuk vanuit het assortiment, maar u kunt ook altijd zelf iets ontwerpen. Misschien wilt u het bloemstuk bijvoorbeeld in de vorm van een hart of een muziekinstrument. Of wilt u een specifieke bloemsoort verwerken in het boeket.

Vaak zit er een rouwlint aan het bloemstuk, waar u een tekst op kunt laten drukken. Een laatste groet, een gedicht, of een persoonlijke boodschap van de nabestaanden. Ook nemen gasten vaak bloemen mee om hun medeleven te betuigen. U kunt op de rouwkaart aangeven wat voor soort bloemen gewenst zijn, zodat ze bij het rouwboeket passen. U kunt er ook voor kiezen de gasten geen bloemen mee te laten nemen, om milieu redenen bijvoorbeeld. Klik hier om meer te weten te komen over een duurzame uitvaart.

Informeer gerust naar de mogelijkheden, de uitvaartondernemers van Meenhuis & van der Kraan Uitvaartzorg helpen u graag verder.

Al onze uitvaartondernemers zijn gecertificeerd. 
Meenhuis & van der Kraan Uitvaartzorg is een professionele organisatie die aangesloten is bij de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU) en bij de Branchevereniging Gecertificeerd Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU), waardoor kwaliteit gegarandeerd is!

Lees meer over onze werkwijze