Spring naar content

Over ons

Lees meer over ons doel, onze kernwaarden, hoe wij zijn begonnen en wat maatschappelijk verantwoord ondernemen volgens ons inhoudt.

Wie zijn wij?

Meenhuis & van der Kraan Uitvaartzorg is een uitvaartonderneming met verschillende vestigingen in de regio Rijnmond. Meenhuis & van der Kraan Uitvaartzorg heeft de volgende uitvaartcentra:

Naast ons hoofdkantoor in Rotterdam vindt u ons ook op de volgende locatie:

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg verzorgt op verzoek ook uitvaarten in de regio Amsterdam/Almere in samenwerking met onze collega Ename uitvaartzorg.

Om u een impressie te geven van onze organisatie kunt u onderstaande video bekijken waarin onze opbaarlocaties worden weergegeven.

Meenhuis & van der Kraan Uitvaartzorg bestaat uit een professioneel team dat al sinds 1992 bestaat en een goede naam heeft opgebouwd in de regio Rijnmond. Al onze uitvaartbegeleiders zijn gediplomeerd en hebben jarenlang ervaring. Daarnaast hebben we een team met gastvrouwen die u bijstaan op de dag van de uitvaart. Gezamenlijk hebben wij maar één doel; het verzorgen van een persoonlijk afscheid van uw dierbare!

Al onze uitvaartondernemers zijn gecertificeerd. Meenhuis & van der Kraan Uitvaartzorg is aangesloten bij de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU) en bij de Branchevereniging Gecertificeerd Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU), waardoor kwaliteit gegarandeerd is!

Ons team

Het team achter Meenhuis & van der Kraan Uitvaartzorg bestaat uit uitvaartbegeleiders, gastvrouwen en een coördinator uitvaartbureau. Gezamenlijk zorgen wij voor een persoonlijk afscheid waarbij uw wensen voorop staan.

Wij stellen de uitvaartbegeleiders graag aan u voor:

  • Elwin de Jong – Uitvaartbegeleider en Coördinator uitvaartzorg
  • Eric van Heelsbergen – Uitvaartbegeleider en Coördinator uitvaartzorg
  • Jan van de Breevaart – Uitvaartbegeleider
  • Henny de Zeeuw – Uitvaartbegeleider
  • Joseline Pameijer – Uitvaartbegeleider
  • Erica Leeuwis – Uitvaartbegeleider
  • Arianne Wolters – Uitvaartbegeleider
  • Mandy Statz- Uitvaartbegeleider
  • Jean-René Meenhuis – Uitvaartbegeleider en D.G.A.
  • Anecia Nhanisse – Uitvaartbegeleider

Een persoonlijk afscheid van uw dierbare in de regio Rijnmond

Al onze uitvaartcentra beschikken over prachtige opbaarkamers en stijlvolle aula’s. Dat betekent dat opbaren, rouwbezoek, plechtigheid en condoleance op deze locaties in een stijlvolle ambiance kunnen plaatsvinden. Service staat bij ons op deze locaties hoog in het vaandel.

Onze werkwijze