Spring naar content

Uitvaartkisten

Of u nu kiest voor cremeren of begraven, u heeft altijd de mogelijkheid om zelf een kist uit te kiezen. We hebben een ruim assortiment voor u om uit te kiezen. Deze variëren in houtsoort wat gebruikt wordt. Bijvoorbeeld van populieren hout, naaldhout, massiefhout of eco-hout. Daarnaast zijn er verschillende kleuren kisten verkrijgbaar. Ook bestaan er zelfbouwkisten en kunt u zelf de losse onderdelen uitkiezen.

Een mooi idee is het zelf beschilderen van een uitvaartkist. Hierdoor kunnen nabestaanden elk een eigen boodschap achterlaten. De kist kan ook versierd worden met behulp van bloemen, schelpen of stoffen. Wilt u liever de overledene herdenken met herinneringen in de vorm van foto’s? Het is mogelijk de kist te laten bedrukken met één of meerdere foto’s.

Er is van alles mogelijk, zolang het omhulsel niet gemaakt is van kunststof of metaal. Daarnaast zijn er exacte regels over de afmetingen, welke afhankelijk zijn van de begraafplaats of het crematorium. Meenhuis & van der Kraan Uitvaartzorg helpt u graag een passende kist uit te zoeken, zodat het afscheid nog persoonlijker wordt.

Klik hier voor onze kistenbrochure incl prijzen!

Extra inspiratie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u ook contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op!