Spring naar content

Disclaimer

Validata Group B.V. hecht veel waarde aan kwaliteit, en daarom hebben wij deze website met veel zorg samengesteld. Wij streven ernaar om continu actuele en correcte informatie aan te bieden op deze website, en tevens te zorgen dat de site en onze software doorlopend goed bereikbaar en toegankelijk zijn. Aan de informatie op deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Validata Group B.V. kan niet garanderen dat de website altijd foutloos werkt, en wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan door onjuiste of onvolledige informatie op deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze te raadplegen. Ook aanvaarden we geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van gelinkte websites die niet door Validata Group B.V. worden onderhouden.

Ten aanzien van al onze eigen gegevens die we tonen op de website, zoals onder andere de teksten, foto’s, logo’s, illustraties en handelsnamen, behouden wij ons alle intellectuele eigendomsrechten voor. Het is toegestaan om onze informatie te delen met anderen, maar dan wel uitsluitend met bronvermelding van Validata Group B.V. Het is niet toegestaan de inhoud van de website tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de schriftelijke toestemming van Validata Group B.V.

Validata Group B.V. maakt gebruik van cookies en web statistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik en de behoefte van de bezoeker. Dit doen we om deze website te kunnen blijven verbeteren voor de gebruikers.