Spring naar content

Top 5 uitvaartlocaties in de regio Rijnmond

Meenhuis & van der Kraan Uitvaartzorg heeft goede afspraken met alle begraafplaatsen en crematoria in de hele regio. Deze locaties bieden alle faciliteiten om uw wensen te vervullen. Ter inspiratie hebben we een top 5 van afscheidslocaties in regio Rijnmond voor u samengesteld.

1. Rouwcentrum de Palm
De Palm is een rouwcentrum met veel verschillende faciliteiten zoals twee aula’s, verzorgingsruimtes en de gelegenheid tot opbaring. Daarnaast is dit rouwcentrum ook zeer geschikt voor alle culturen door de aanwezigheid van een wasruimte. Er zijn veel parkeermogelijkheden. Bij Rouwcentrum De Palm is bijna alles mogelijk wat betreft de wensen van de familie.

2. Afscheidshuis De Uytvaert
Dit kleinschalig uitvaartcentrum in Rozenburg is onderdeel van Meenhuis Uitvaartzorg en ligt aan een begraafplaats. Het afscheidshuis beschikt over twee 24-uurs opbaarkamers, de eigen huiskamer voor nabestaanden tot de dag van de uitvaart en een aula waar een afscheidsplechtigheid gehouden kan worden van een overleden dierbare.

3. St Laurentius begraafplaats en crematorium
Katholieke begraafplaats en crematorium St. Laurentius is een prachtige locatie. Multiculturele uitvaarten zijn hier altijd mogelijk. Er is zowel een begraafplaats als crematorium aanwezig. Daarbij is de gastvrijheid vanuit de medewerkers erg prettig.

4. Yarden Rotterdam zuid crematorium en uitvaartcentrum
Yarden Rotterdam Zuid is een prachtig crematorium en uitvaartcentrum. Het beschikt over mooie aula’s, opbaarkamers en koffiekamers. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een buiten plechtigheid. Daarnaast is er volop parkeergelegenheid aanwezig. Ook de gastvrijheid vanuit het personeel is erg fijn.

5. De Essenhof Dordrecht begraafplaats en crematorium
De Essenhof Dordrecht is een prachtige locatie en beschikt over twee aula’s waarvan een monumentaal is. Dit is een echte blikvanger. De begraafplaats, met de historische grafakkers, de wandelpaden, het rijke groen en de monumentale gebouwen, liggen er verzorgd en schoon bij. De begraafplaats beschikt over verschillende velden voor bijna alle culturen.

Heeft u vragen over een van deze afscheidslocaties of wilt u vrijblijvend meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op.