Spring naar content

Hoe ziet een moderne uitvaart eruit?

Hoe ziet een moderne uitvaart eruit?

Nog steeds leeft bij sommige families de perceptie dat een uitvaart op een traditionele manier dient plaats te vinden. Vaak omdat andere opties niet bekend zijn. Tegenwoordig zijn er echter tal van mogelijkheden waardoor u een uitvaart een modern en eigentijds karakter mee kunt geven.  In dit artikel leest u hoe een moderne uitvaart eruitziet.

Het kiezen van de juiste uitvaartlocatie

De locatie van een uitvaart is vaak sfeerbepalend.  Er zijn veel mogelijkheden voor de locatie van een uitvaart. Hield uw dierbare veel van theater? Dan kan het afscheid in de vorm van een voorstelling mogelijk zijn. De locatie kan ook buiten, in het bos of op het strand bijvoorbeeld. Heeft u qua locatie een specifieke wens? Wij denken graag mee om deze wens uit te laten komen.

 

Afscheidshuis Maasstad, moderne afscheidslocatie

Een mooi voorbeeld van een moderne uitvaartlocatie is terug te zien in onze nieuwe 24 uurskamers van Afscheidshuis Maasstad. Geen stoffige afscheidslocatie, maar een plek met een warm, sfeervol en modern karakter. Weten hoe ons vernieuwde afscheidshuis eruit ziet? Bekijk ook onze nieuwe pagina

Een plak cake of dat lievelingsgerecht van uw dierbare?

De gedachte dat bij een uitvaart alleen een kop koffie of plak cake kan worden geserveerd liggen gelukkig al een tijd achter ons. We zien steeds vaker dat families kiezen voor een borrel waarin er gezamenlijk nog een laatste toast wordt uitgebracht bijvoorbeeld. Was het lievelingsgerecht van uw dierbare een oerhollandse stampot Waarom dit niet in buffetvorm aanbieden? Kortom, op het gebied van catering is tegenwoordig veel meer mogelijk voor een moderne uitvaart.

Digitale media maakt een uitvaart modern en persoonlijk

In deze tijd wordt bijna alles vastgelegd op beeld. Dit kan heel goed gebruikt worden. Het is gebruikelijk dat er tijdens een uitvaart een video/foto presentatie waarin alle dierbare herinneringen, uitgekomen dromen en mooie momenten van uw dierbare wordt getoond. Maar wist u bijvoorbeeld dat het zelfs mogelijk is om dit op voorhand al vast te leggen op video of zelfs met een hologram?

Van witte koets tot motor

Heeft u altijd al een favoriete auto in gedachten gehad? Of heeft u altijd een motor gereden? Dan kan er een passend rouwvervoer voor u gekozen worden. Op onze website hebben wij een ruim assortiment van rouwvervoer auto’s klaar staan voor u. Staat uw auto of ander bijzonder rouwvervoervoertuig er niet tussen dan kunt u dat altijd in een gesprek aangeven. Benieuwd? Bekijk de mogelijkheden hier

Moderne uitvaart, maak het eigen

Een moderne uitvaart kan er op verschillende manieren uitzien. Het is belangrijk dat u zich er prettig bij voelt en het op de manier doet zoals u dat wilt. Daarom geloven wij bij Meenhuis & van der Kraan Uitvaartzorg dat iedereen uniek is en wij iedereen een waardevol persoonlijk afscheid willen geven.

Heeft u vragen voor uzelf of voor uw dierbare? Neem gerust contact met ons op! Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u door. U Kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 010 – 4132582 of stuur een mail naar info@meenhuisvdkraan.nl.