Spring naar content

Fusie Meenhuis en van der Kraan

Met trots delen wij u mede dat Meenhuis Uitvaartzorg BV en van der Kraan Uitvaartzorg BV met ingang van 1 juni 2021 samen verder gaan onder de naam: Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV.

Onze uitvaartorganisatie verzorgt uitvaarten in de gehele regio Rijnmond.

Beide bedrijven werkten in de afgelopen 14 jaar al facilitair samen en gaan nu de krachten helemaal bundelen op het gebied van uitvaartzorg. Met het samengaan van onze twee organisaties en de start van een nieuwe uitvaartorganisatie staan wij aan de vooravond van een prachtige toekomst.

Vanuit onze 4 vestigingen zal onze professionaliteit, eerste klas dienstverlening en bovenal persoonlijke uitvaartzorg nog beter en sterker uitgedragen gaan worden. Wij zijn aangesloten bij de SKU, wat staat voor Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Dit garandeert heldere afspraken en een goede organisatie rondom de uitvaart.

De komende tijd zullen wij stapsgewijs toewerken naar een nog krachtigere en efficiëntere organisatie.

Het hoofdkantoor van de uitvaartorganisatie zal gevestigd zijn aan de Steupelstraat 30, 3065 JE te Rotterdam. Het kantoor aan de Oudedijk 114-116 te Rotterdam zal komen te vervallen.

Onze vestiging in Zwijndrecht, Ter Steeghe Ring 99, Rouwcentrum de Palm te Rotterdam en Afscheidshuis de Uytvaert te Rozenburg blijven uiteraard bestaan en zijn onderdeel van onze organisatie.